Monday, April 1

Lumea de Afara

     
alien

    E chiar fascinant sa provoci tot felul de reactii, doar iesind pe strada. Bald. Si mai fascinant e sa stii cum sa raspunzi la ele. Tinand cont ca e prima data cand fac asta, m-am gandit sa si scriu slash povestesc ce se intampla atunci cand nu mai ai par pe cap, in cazul in care ti se pune pata intr-o zi si vrei sa te razi.
   
    Din ce am observat, sunt mai multe categorii de reactii dintre care :
1. Reactii tacute : treci pe langa persoana/persoanele respective, incep sa faca ochii mari si sa te urmareasca cu privirea pana iesi din aria lor vizuala.
2. Reactii interjectiale : Vai! WTF!
3. Reactii idioate : AHAHAH! Nu ai par! (no shit, sherlock!) sau glume esuate din care reiese clar evidentul (bald) sau mai rau, intrebari irelevante si stupide "Te-ai tuns la zero?" :|
4. Reactii cimpanzeu : se aplica in cazul grupurilor, in care e de ajuns unul sa spuna ceva ca apoi sa inceapa concurenta in strigaturi, injurii, uneori la propria lor adresa (sunt cele mai amuzante) : "frate, manca-ti-as.. (depinde ce are in pantaloni) ta/tale!"
5. Reactii indiferente : fie te observa si apoi isi pierd interesul, fie sunt prea preocupati sa tasteze pe telefon/sa vorbeasca la telefon sau fie merg cu privirea in pamant.

    Bineinteles, raspunsul la astfel de reactii se poate interpreta a fi : ignora. Eu insa fac altceva, de exemplu pentru reactiile tacute, nu pot decat sa ii imit si sa le zambesc, iar pentru celelalte.. imi e greu sa ma abtin sa nu rad, e mult prea ridicol si previzibil incat izbucnesc instant.
 

No comments:

Post a Comment

If you've got something to say... JUST SAY IT!